Vad är StyleRoom?

Styleroom är en inredningscommunity där medlemmar kan visa bilder från sina hem, samla inspiration och diskutera heminredning.

  • Ladda upp bilder
  • Spara till klippbok
  • Diskutera inredning

FAQ - Vanliga frågor

Vad är ett hemma-hos-album?

En samling av bilder som en medlem har laddat upp från sitt hem.

Hur laddar jag upp ett album?

För att kunna ladda upp ett album måste du vara medlem. Det kostar ingenting och tar bara några minuter. Efter att du blivit medlem kan du ladda upp ett album här!

Ladda upp album!

Vad betyder "spara till klippbok"?

En klippbok är en samling av bilder som en medlem skapat. Inuti album har du som medlem möjligheten att enkelt lägga till bilder i en egen klippbok genom att klicka på knappen "Spara till klippbok". Du kan spara flera bilder från olika album för att skapa en egen samling av inspiration.

Vad är ett sponsrat album?

Sponsrade album är vanliga hemma-hos-album men produkterbjudanden och annan reklam kan eventuellt förekomma.

Varför syns inte mina bilder när jag laddat upp dem?

När du laddar upp bilder kan det ta upp till 10 minuter innan de syns i ditt album.

Får jag lägga upp kommersiellt innehåll på StyleRoom?

All typ av reklam, både från privatpersoner eller näringsidkare, är strikt förbjuden. Om ett inlägg tolkas som annons kommer den raderas utan förvarning. Vill du annonsera, kontakta StyleRoom. Du får inte heller publicera länkar som är av personlig vinning, såsom länkar som ger pengar eller rabatter. Inte heller länkar till sidor innehållande pornografiskt eller annat stötande innehåll.

Varför ska jag ladda upp ett album?

Medlemmarna på StyleRoom tycker om att ge positiva kommentarer eller råd vilket är väldigt uppskattat hos albumägarna

Jag vill inte lägga upp bilder på mitt hem

Du kan bidra med inspiration genom att spara bilder från andra hemsidor kan du använda dig av bokmärkestilläget "spara till styleroom" som sparas i dina Klippböcker

Vad är en klippbok?

En klippbok är en samling av bilder som en medlem skapat. Klicka på "Spara till klippbok" på en bild för att spara den i en klippbok.

En klippbok kan även innehålla bilder från andra hemsidor än Styleroom. För att spara bilder från andra hemsidor kan du använda dig av bokmärkestilläget "spara till styleroom"

Vad är ett galleri?

Gallerierna innehåller de bästa bilderna som är uppladdade på StyleRoom. Innehållet är handplockat och därför av hög kvalité.

Utforska gallerier
Varför ska jag följa medlemmar

När du följer en medlem så kan du se dens aktivitet såsom när den laddar upp nya album, laddar upp nya bilder i ett album, kommenterar etc. Detta ser du i "Mitt nyhetsflöde".

Vad är "Mitt nyhetsflöde"?

"Mitt nyhetsflöde" är ett enkelt sätt att vara uppdaterad vad dina favoriter och vänner gör på StyleRoom. Följ en medlem för att se deras aktivitet i ditt nyhetsflöde.

Hitta medlemmar att följa
Varför är mitt bloginlägg markerat som utvalt?

Om du skrivit ett bloginlägg som blivit markerat som utvalt så har du skrivit ett inlägg med hög kvalité.

Utforska bloggar
Vad är "hjälp-mig"?

Om du har ett inredningsproblem kan du fråga StyleRooms medlemmar om hjälp i forum-delen Hjälp med ett inredningsproblem

Hur byter jag användarnamn?

Du kan ändra ditt användarnamn under Kontoinställningar
Du kan bara ändra användarnamn 1 gång.

Hur byter jag e-postaddress?

Du kan byta din e-postaddress under Kontoinställningar

Om StyleRoom


”Jag hade precis flyttat till en ny lägenhet. Den var nymålad och fin. Men tom. Jag stod där i min hall och hade inte en aning om vad jag skulle fylla rummen med. Var soffan skulle stå, hur tavlorna skulle hänga. Eller ens vilken stil jag ville ha. Jag gick ut på nätet för att få inspiration, men det fanns inget bra. Det mesta var väldigt stylat och tillrättalagt. Jag ville se det vardagliga, inte hem stylade av fotografer eller mäklare. Då kom idén till Styleroom: varför inte låta människor bjuda in andra till sitt hem för att inspirera och inspireras av andras hem genom att ladda upp bilderna på internet?”.

/ Johan Arvidson, en av grundarna av Styleroom.

Läs mer om StyleRoom här